AKTUELNO

Tražite idealan aranžman za celu porodicu, ali kada sve stavite na papir i dalje vas letovanje izađe daleko jeftinije.

Znajte da hiljade i hiljade roditelja širom Evrope ima isti problem kao i vi. Ali nemojte da vas to demorališe. Pročitajte par trikova kako da prođete jeftinije i odete na zimovanje sa svojom porodicom.

Uključite alarm

Sajtovi poput Kayak, Skyscanner, Hopper i Google Flights imaju opciju da uključite alarm koji će se oglasiti onda kada naiđe na ponudu koja odgovara vašem budžetu. Na stranicama jednostavno označite opciju koja prati cene i dobićete imejl ili SMS poruku svaki put kada naleti nešto dobro. Hooper i Kajak će vam čak dati savet gde da kupite avionske karte ili da sačekate bolju ponudu.

Ukoliko vas zanima određeni datum, onda je preporučljivo da uključite puš notifikacije na telefonu, pa čim padnu cene vi ćete imati obaveštenje o tome. A takve ponude ne traju duže od nekoliko sati. Hopper i Kayak će vam pomoći i da pronađete hotelsku sobu uz let.

Ciljajte na lokacije sa popustima za decu

Postoji mnogo skijališta u kojima su karte za žičaru besplatne, ali i po znatno nižim cenama na ceo ski-pas. Individualni rizortovi takođe imaju sopstvene ponude, pa tako često deca mlađa od 12 godina ne moraju da plaćaju boravak. Jedan hotel u Americi ima sjajnu ponudu po kojoj deca mlađa od četiri godine i stariji od 80 mogu besplatno da skijaju.

Rezervišite ranije

Ne bi čak bilo loše da to uradite dok ste na letovanju. Najjeftinije "first minute" ponude pojavljuju se upravo krajem leta, kada je pravo vreme da po cenama nižim i do 40 odsto rezervišete zimovanje za celu porodicu.

#Putovanja

'