AKTUELNO

Postoje ljudi koji ne podnose raskide, koji se drže svojih bivših partnera i ne puštaju ih iz rukuverujući da će shvatiti kakvu grešku su napravili.

Horoskopi nam govori koji znakovi ne mogu da prebole bivšu ljubav i mislima će uvek biti s njim.

Rak

Teško je i zamisliti kako to izgleda da Rak ne razmišlja o bivšem partneru. Razmišljanje o prošlosti uvek bivšu vezu u očima Raka čini boljom. Ovaj horoskopski znak sve upoređuje s bivšim, čak i novu ljubav i iz nekog razloga niko nije dostojan bivšem. Ponekad bi možda bilo dobro da se Rak vrati na trenutak u bivšu vezu i ponovo shvati kakva je zaista bila i zašto je pukla.

Bik

Ovaj znak Zodijaka teško preboli raskid, ali nikad to neće priznati.  Uporan je kad nešto naumi da to i ostvari, pa bi dobili i taj osećaj stvarnog kraja da su ga hteli. Zašto inače plače nasamo, kad ga niko ne može videti? Bikovima je više od svega potrebno da odrade čitav proces tugovanja i tek onda da krenu dalje.

Vaga

Ovaj znak Zodijaka se uvek bavi životom svoje bivše ljubavi. Prijateljima priznaje da je znatiželjan ali samo površno, da ih ta znatiželja tera da proveravaju šta se događa u životu bivše ljubavi preko društvenih mreža. Ne kažu šta zapravo proveravaju i koliko to često rade. Neki bi ih nazvali sajberstokerima, virtualnim špijunima, neki terapuet nazvao bi to opsesijom. 

Devica

Device to možda ne pokazuju otvoreno, ali one su neprestano opsednute svojim bivšim partnerima. Ne, one nisu te koje će kao slučajno okrenuti njegov broj telefona ili 'slučajno' na njega naleteti ispred firme u kojoj radi, ali često će o njemu razmišljati. Kako će se Devica rešiti opsesije bivšim? Analiziraće sve njegove mane, jednu po jednu, natenane, a onda će ga ogovarati, sve kao da ne bi, u svakoj prilici koja joj se pruži. 

Ribe

Retko će se dogoditi da Ribe lako i brzo izađu iz veze.  Ne znaju same sebi da pomognu. One se ionako drže svega iz prošlosti - čuvaće male poruke koje im je ostavio bivši, karte iz pozorišta, glasovne poruke neće nikad obrisati. Sve će im to dobro doći u trenucima kad odluče samu sebe da muče preslušavajući i čitajući. Ali, barem tako postaju svesne da bivši nije više s njima.

Škorpija

Škorpija je veoma jaka, ali istovremeno i osećajna. Kad na nekoga padne, toj strasti se prepušta celim svojim bićem i teško na to sve zaboravljaju. Škorpije su po naravi veoma ljubomorne, pogotovo kad vide da je partner krenuo dalje bez njih i da ih je preboleo. Istovremeno razumeju snagu ljubomore pa će po društvenim mrežama deliti fotografije predivnog zajedničkog života s bivšim.  

Autor: Pink.rs

'