AKTUELNO

Muškarci su ponekad umorni od organizovanja, slobodno ih zamenite.

Prvi utisak je veoma bitan, hteli vi to da priznate ili ne, pogotovu kada idete s nekim na sastanak. A želite li svakog frajera već pri prvom susretu da oborite s nogu, sledite ova tri jednostavna pravila koja pale baš uvek!

1. Zaboravite na mobilni

Budimo realni, nikome ne laska dok neko u njihovom društvu stalno proverava svoj mobilni, a pogotovo kada je reč o romantičnom sastanku. Stoga, ako želite da ostaviti dobar utisak kod svog potencijalnog muškarca, ostavite mobilni u torbu i zaboravite da ga imate. 

2. Preuzmite inicijativu

Umesto da čekate da vas ponovno nazove, odmah na prvom sastanku predložite mu mesto i vreme vašeg sledećeg sastanka. Momci s vremena na vreme vole da se odmore od funkcije organizatora izlazaka, a preuzimanje inicijative osiguraće vam dodatne bodove odmah u startu.

3. Ispričajte mu o dečku koji vam se udvarao

Odmah na početku ćemo vas upozoriti da na prvom sastanku ni u kojem slučaju ne spominjete bivšeg dečka. Ali momku koji vam se sviđa slobodno možete pričati o frajerima koji su vam se bezuspešno udvarali. Kada čuje da se muškarci zanimaju za vas, postaćete mu mnogo zanimljiviji, a laskaće mu i činjenica da ste odbili druge, a njega ne.

#Ljubav

'