AKTUELNO

Pronađite metodu koja vas neće otkriti!

Od vajkada, postojale su razne metode za otkrivanje veličine “ponosa”. Iako mnogi veruju da veličina stopala, nosa ili Adamove jabučice, otkriva koliki je penis, ovi načini pokazali su se kao potpuno nepouzdani, piše Telegraf.

Iako se dokazalo i pokazalo da veličina ne znači ujedno i dobar seks, žene su oduvek želele da pronađu pouzdan način kako da provale koliku “alatku” ima muškarac za kog su potencijalno zainteresovane.

Ovo su samo neke od pouzdanijih metoda kako da saznate šta vas očekuje u krevetu bar kad je u pitanju veličina:

Slučajan dodir

Uvek možete vizuelno da procenite koliki mu je, pogotovu ako nosi uske pantalone. Međutim, ako to nije dovoljno, neophodno je da sa pogleda pređete na dodire. Ipak, možda bi za početak bilo najbolje da budete suptilni, pogotovo ako je u pitanju prvi sastanak. Najbolji način je da ga pozovete da igra sa vama – a onda rukom “slučajno” pređite preko njegovog međunožja.

Sedite mu u krilo

Sasvim bezazleno sedenje u krilu, dok pričate o bilo čemu, može da vam otkrije više nego što mislite. Lako ćete guzom osetiti šta se krije u pantalonama, posebno ako se skoncentišete na to. Ovde će vam posebno koristiti nemirno vrpoljenje.

Nešto mi je ispalo

Sedite u kafiću, flertujete ali ne možete da prestanete da se pitate šta se nalazi u pantalonama. Jedan od mogućih načina je da se nagnete da dohvatite nešto preko njega – to može da bude vaša torba koja je taktički pozicionirana pored njegove stolice. Sasvim slučajno ćete rukom očešati njegovo međunožje, a na mesto ćete se vratiti sa svojom torbom i odgovorm na vaše pitanje.

Laki peting

Ako ne želite da dođe do seksa, a silno vas zanima veličina, peting vam uvek ostaje kao opcija. Ovo je ujedno i najsigurniji način da procenite veličinu, a u zavisnosti od toga dokle ste spremni da idete sve može da se završi preko pantalona – ili ispod njih.

Prospite piće

Jedan od najstarijih trikova je slučajno prosipanje pića po njegovim pantalonama. Onda ćete se, naravno, ponuditi da mu obrišete pantalone i ispravite štetu. Usput iskoritite vreme da ispitate teren.

Statistika pomaže

Poznato je da je prosečna veličina penisa različita kod različitih naroda, pa ako ste na putovanju Kinom, verovatnoća da ćete naći nekoga kome nije mali – nije velika!

Bazen

Ako je vaš dragi sportski tip, sigurno ćete ga lako zainteresovati da sa vama ode na plivanje. Kupaće gaće su najbolji prijatelj svake devojke, jer bez greške oktrivaju sve što želite da znate. Plus, u vodi lako možete, naizgled slučajno, da ispitate situaciju.

Obratite pažnju na prste

Šake mogu da otkriju mnogo toga o muškarcima, a između ostalog i o dužini njegovog penisa. Naučnici tvrde da muškarci koji imaju kažiprst kraći od domalog prsta imaju duži penis. A što je razlika veća, penis je duži.

Pogledajte i njegov palac usput, jer momci s dugačkim i širokim palčevima uglavnom imaju čime da se pohvale.

Nova metoda – iskoristi aplikaciju!

O tome koliko je ovo pitanje popularno govori i činjenica da postoji aplikacija pomoću koje možete da odredite koliki mu je penis. Aplikacija za pametni telefon “The Predicktor” navodno prilično precizno određuje dužinu, i to na osnovu nekoliko informacija – visina, seksualna orijentacija i dužina prstiju.

#Ljubav