AKTUELNO

Muškarci svakako uživaju u svakom položaju, ali, ako bi seks mogao da prođe bez ova tri položaja, momci se ne bi bunili.

Nije baš da su im odbojne, glavno da se stvar dogodi, mada, kad nešto žulja, boli i mišići pucaju od napora, to stvarno može da pokvari uživanje.

Evo koje tri seks poze muškarcima nisu među najomiljenijima.

1. U kadi - Seks u kadi? Većina muškaraca smatra ga izuzetno neprijatnim. Za početak, tesno je, tvrdo i klizavo, ali ne tamo gde treba, jer voda baš i nije dobar lubrikant. Ako previše uronite, udavićete se, a ako je on previsoko, baterija će mu se zabiti u leđa? Tuš kabina? Skoro isto, osim što još možete da proletite kroz staklo.

2. Seks u stojećem položaju - Ovu pozu najviše obožavaju ljubitelji filmova. Kada se u filmu želi da prikaže najstrastveniji seks, on je obavezno prisloni uz zid. Mislimo da žene u tom slučaju nemaju puno prigovora, ova poza je zaista uzbudljiva, ali ona od muškaraca zahteva popriličnu fizičku spremnost. Treba držati težinu partnerke snagom svojih mišića, a kako vreme prolazi to postaje sve teže i teže.

3. Kašika - Možda je ženama to teško da poveruju, jer je ova njima često vrlo draga baš zbog nežnosti koju donosi. Međutim, muškarci su malo manje sentimentalni prema njoj i ne vole je baš svi. Objašnjenje je jednostavno. Znamo da su muškarci vizuelni tipovi i da uživaju u pogledu na partnerku (a i na svoje performanse), a u ovoj pozi je vidik pomalo skučen.

#Seks