AKTUELNO

Dirlive reči upućene supruzi

Džordž Kluni (59) je godinama važio za najpoželjnijeg holivudskog neženju,  a onda je Amal ušetala u njegov život i sve promenila. Danas je srećno oženjen čovek koji ima dvoje dece i vodi život o kakvom nije mogao ni da sanja. 

Kako je njoj pošlo za rukom da odvede večitog neženju pred oltar, otkrio je sam Kluni u jednom intervjuu. S obzirom da retko priča o svom privatnom životu, ova izjava je iznenadila mnoge. 

Rekao je da je bio ubeđen da se nikad neće oženiti, a još manje da će imati decu. Mislio je da to nije za njega, sve dok nije upoznao Amal. Oni su se venčali 2014. godine i imaju trogodišnje blizance Elu i Aleksa. 

"Decenijama sam bio onaj tip koji se naježi kad čuje dečiji plač, a sad sam neko ko ima decu. Uvek sam govorio da se nikada neću ženiti, imati decu, da imam sjajne prijatelje i posao, da mi je život ispunjen i da mi dobro ide. Ali nisam znao koliko je nedovršen sve dok nisam upoznao Amal, onda se sve promenilo. Tad sam shvatio koliku sam prazninu oko sebe imao. Nikad ranije nisam bio u poziciji da mi je nečiji život beskrajno važniji od mog, priznao je Džordž.

#Ljubav