AKTUELNO

Stereotipno mišljenje da su žene te koje se najviše brinu zbog nesigurnosti možda ipak nije sasvim tačno jer ni muškarci, pogotovo u škakljivim trenucima kada moraju da se dokažu, nisu imuni na strah, prenose mediji.

Čak i najveći zavodnici i “majstori zanata” ponekad pokleknu pred nesigurnošću, a najčešći razlozi za to su, kako piše t-portal, sledeći:

Ruke

Kuda s rukama tokom seksa pitanje je koje brine muškarce, jer često ne znaju da li će zbog njih ispasti nespretni. Iznad, ispod, sa strane, opcija je mnogo, vremena malo, a ravnoteža mora da se održi bez mogućnosti da se smeta partnerki.

Sreća je u tome što taj problem najčešće nestaje kada se muškarci opuste.

Težina

Ni muškarcima nije svejedno kako izgledaju kada sva odeća završi na podu.

Da li je ono silno vežbanje urodilo plodom? Da li je „six pack“ izražen ili se vidi da kauč, daljinski i pivo ostavljaju vrlo primetan trag na telu?

Takve dileme u trenutku opuštanja stvaraju dodatni psihološki pritisak koji i te kako može da utiče na performanse u ključnom trenutku.

Orgazam

Svim muškarcima orgazam je, ma šta vam pričali o tome, cilj svakog seksualnog odnosa. No, jurnjavu prema njemu može štošta da omete, a jedan od čestih razloga je orgazam partnerke odnosno briga hoće li i ona dostići vrhunac.

U tome, kao i drugim stvarima tokom odnosa, ključnu ulogu igra žena jer njena pozitivna reakcija je i te kako poželjna i potrebna muškom mozgu.

Veličina

Večno pitanje i briga svakog pa i najvećeg muškarca. Veličina možda jeste, a možda i nije bitna, ali muškarcima je uvek bila i ostala najbitnija, ma koliko žene volele “tehničare”!

Penis nikada nije dovoljno velik, dovoljno dobar, ni dovoljno spretan i uvek može da bude brži, bolji i veći. Kao i kod prethodne brige, partnerka u ovom slučaju igra ključnu ulogu, te svaka pa i, ironično, najmanja reč pohvale može biti najveća pomoć.

#Seks