AKTUELNO

Kako medicina objašnjava, pojedini delovi tela su osetljiviji na seksualni nadražaj nego drugi, ali koja su to ključna tajna mesta koja su kod muškaraca okidač za najveće uzbuđenje?

Pored onih uobičajenih koja svi dobro poznajemo, poput vrata, ušne rese i sl, postoje neki delovi tela za koje verovatno niste znale da mogu da budu erogene zone.

Važan deo erotske mape su kolena, koja su pokretač seksualnog uzbuđenja i kod muškaraca i kod žena iako, zanimljivo, nemaju potrebne nervne završetke. Kod muškaraca je naročito osetljiv deo iznad čašice kolena, a poljubac u ovo mesto deluje brzo i snažno, dok čak i nežan dodir u tom predelu može da izazove klecanje kolena.

S druge strane, dosta nervnih završetaka može se naći u donjem delu stomaka, pa je poljubac u ovom delu tela uvek dobra ideja. Pored toga, dok je često ušna resa nešto što nam pada na pamet, muškarci odlično reaguju i na maženje i grickanje ušne školjke.

Jedno od glavnih “tajnih mesta” je — mozak. Naime, on je u stanju da zamisli i ono što je mnogima nezamislivo i uzbudi osobu toliko da može da doživi ogromno zadovoljstvo zbog same pomisli na neku situaciju. Zato je ponekad dovoljno šapnuti mu na uho neku želju ili nameru i muškarac će reagovati burno, a telo će verno pratiti, prenosi Glossy.

Poslednji deo tela kojeg se verovatno ne biste odmah setili jesu stopala, a dovoljna je senzualna masaža, čak i ako se ne razumete u pravilne tehnike, da se dogodi ono što vam je na umu…

#Ljubav

#Seks

#erogene zone