AKTUELNO

Ako je verovati istraživanjima 8 posto naših snova ima seksualnu notu. Kako bi vam pomogli u objašnjenju šta se događa kada se u vaš san uplete neobično seksualno iskustvo, donosimo šta najčešći seksualni snovi znače.

Sanjate orgazme

Prema analitičarima, ako sanjate orgazam ili ga doživite u snu može predstavljati srećan završetak neke priče, ali isto tako može značiti da ste pod velikim pritiskom, stoga ne sanjajte orgazme nego ih doživite, poručuje Lauri Lovenberg, stručnjak za snove.

Sanjate zabranjenu vezu

Lovenberg smatra da ako sanjate odnos s muškarcem koji vam nije najdraža osoba u stvarnom životu, možda i radite nešto svesno što vam odvlači pažnju od vašeg partnera. Ako se osećate loše nakon što se probudite, znači da vam savest nije mirna...

Foto: Unsplash.com

Sanjate uvek isti odnos

Ako sanjate uvek isti san, u smislu seksualnog odnosa, prema stranici "DreamMoods.com", to može značiti da ste vrlo stabilna osoba koja je sebe u potpunosti prihvatila. Ako sanjate ovakve snove, ustvari sebi pokazujete koliko se volite.

Seks sa bivšim

Na kraju, seks s bivšim je najčešća vrsta seksi snova. Ako ste započeli novu vezu, možda ćete se osećati posramljeno ili se ispitivati: Koga zapravo želite: sadašnjeg ili bivšeg?

Ako vas je u snu partner uhvatio in flagranti s bivšim, onda verovatno još gajite nekakve osećaje prema njemu. Ako je vaša preljuba ostala neotkrivena, moguće je da se samo prisećate ugode ili naslade koju ste nekada okusili.

Seks sa šefom

Ne može biti neugodnije od ove situacije – no ova vrsta sna ne znači da bi se s njim trebali upustiti u aferu, nego označava njegovu poziciju u firmi, a vama poručuje da biste trebali napraviti potrebne korake prema napretku.

Autor: Pink.rs

#Seks