AKTUELNO

Otkriven je "idealan" broj seksualnih partnera posle kojeg se možete smatrati idealnim ljubavnikom!

Logično je da u svemu, pa i u seksu, postajemo bolji sa iskustvom koje stičemo, ali s druge strane, prevelik broj partnera nije baš nešto zbog ćete u očima drugih biti sjajan ljubavnik, već pre nešto drugo.

U istraživanju u kojem je učestvovalo 1.000 muškaraca i isto toliko žena, 52 odsto ljudi je odgovorilo da je 13 idealan broj seksualnih partnera, dok 73 odsto kaže da ih odbija ako je neko imao više od 18 partnera – tada imaju utisak kao da su samo još jedna "recka".

Ovo istraživanje koje je sproveo dejting sajt za ljude u braku, iliicitencounters.com, pokazalo je i da su muškarci skloniji da spavaju sa novom partnerkom već na prvom sastanku – 77 odsto u poređenju sa 39 odsto žena.

Foto: Pixabay.com

"Veliki broj seksualnih partnera je mnogima odbojan, niko ne želi da bude samo još jedan broj u nizu. S druge strane, ne želimo ni da budemo sa nekim ko jedva da je imao iskustva, to je recept za neprijatnosti. Trinaest se zato smatra idealnim brojem partnera koji garantuje da je osoba iskusna i otvorena za uživanje među čaršavima", rekla je predstavnica sajta, Džesika Leoni.

Istraživanje je takođe pokazalo da 70 odsto muškaraca i žena lažu u vezi sa brojem prethodnih partnera u krevetu.

Takođe, pokazalo se da su muškarci "stroži" nego žene, te je 59 odsto njih reklo da su im žene koje su imale veliki broj partnera odmah manje privlačne, dok to isto misli 46 odsto dama.

Autor: Z.L.