AKTUELNO

Jedna nevesta iz Saseksa u Velikoj Britaniji, prilično se uzrujala kad je shvatila da je suprugovim roditeljima ispraćaj kraljice Elizabete II važniji od venčanja njihovog sina i nje.

Naime, 29-godišnjakinja je na Reditu napisala da su roditelji njenog supruga Meta želeli da njihovo venčanje istovremeno bude i odavanje počasti nedavno preminuloj najdugovečnijoj britanskoj kraljici. Iako je, piše ona, bila svesna da neki tuguju i da će možda želei i da na venčanju nekako iskažu poštovanje preminuloj britanskoj kraljici, bila je, kaže, šokirana kada je Metova majka Džejn predložila da zbog toga otkažu venčanje.

Kad su mladenci to odbili, svekrva je, priča nevesta, većini svatova javili da na svadbu dođu u crnini i tako odaju počast Njenom Veličanstvu.

„Bila sam izbezumljena, ali na kraju sam to ipak ignorisala, ali sam kasnije saznala da je svekrva svim zvanicima s njihove strane rekla da crno nose na naš zahtev“, ispričala je.

Foto: Pixabay.com

Tokom prijema, mnogi su se, kaže, povukli u drugu sobu kako bi pratili najnovije vesti o organizaciji poslednjeg ispraćaja za kraljicu.

„Gomila naših gostiju počela je da nestaje prilično rano, pa je moja kuma otišla da ih potraži; svi su bili u sobi s TV-om i gledali ‘molitveni krug’ ljudi koji su se okupili ispred dvorca Vindzor; mnogi od njih čak si i plakali, a svoje tugovanje nisu prekinuli ni zbog našeg prvog plesa.“

U tom trenutku je, priča nevesta, pukla rekavši muževljevoj majci da je „sebična i da je svom sinu takođe uništila dan venčanja, a čak je od hotela zatražila da isključe televizor premda je znala da se njeni gosti neće vratiti na svadbu…

Foto: Pixabay.com

Kasnije je za Redit priznala da se, bez obzira na postupke svoje svekrve, zbog toga oseća krivom i da joj je žao što ljudima nije dopustila da rade šta žele; iako su bili gosti na njenom venčanju, a ne na kraljičinom ispraćaju, prenosi Mirror.