AKTUELNO

Oni su bili dominantni tokom cele godine.

Od kraja godine deli nas još svega dva dana, a on je uvek specifičan po tome što volimo da se prisećamo svega što je obeležilo proteklu godinu. Iako se najčešće osvrćemo na modne i beauty trendove koji su bili dominantni, ovog smo se puta odlučili osvrnuti na malo drugačiji “trend”, odnosno videti koji su bili najguglaniji beauty pojmovi u 2019. godini.

Cele godine smo bili “bombardovani” novim proizvodima, trendovima i tehnikama apliciranja make upa pa je svakako bilo zanimljivo pročitati listu o najpopularnijim pojmovima koju je objavio sam Gugl.

NAJTRAŽENIJI POJMOVI I TRENDOVI U 2019.

Najpretraživanije pitanje odnosi se na brend Color Street koji je sve osvojio zahvaljujući nalepnicama za nokte sa nail-artom, što dokazuje činjenica da je “kako aplicirati Color street” i najtraženiji pojam u 2019. godini.

Osim toga, Guglova lista pokazala je kako su teme o osnovnim beauty pojmovima uvek tražene - naime, trendovi se mogu menjati, ali će se svi uvek vratiti osnovama i pitanjima koja se odnose na ispravno apliciranje pojedinog proizvoda, kao što su puder i primer. U nastavku donosimo najtraženija beauty pitanja u protekloj godini:

Kako aplicirati Color Street nokte?

Kako staviti veštačke trepavice?

Kako ispravno naneti rumenilo?

Kako naneti toner?

Kako koristiti tečni puder?

Kako staviti parcijalne trepavice?

Kako se koristi kokosovo ulje na kosi?

Kako se nanosi sredstvo za samopotamljivanje?

Kako ispravno staviti maskaru?

Kako naneti prajmer na lice?

#moda

#šminka

'