AKTUELNO

Sve vrste farmerica odlično se slažu sa kožnim jaknama.

Teško je pronaći komad odeće koji daje takav pečat vašem stilu kao što je to kožna jakna. U to se možemo uveriti ako upotrebimo kontrasni stil, poput kombinacije kožne jakne sa lepršavom haljinom na dugim čizmama, savšen izbor!

Kožna jakna je onaj čarobni štapić koji možete spojiti s gotovo bilo kojim komadom odeće i nositi u svakoj prilici… Najširi spektar odeće koju možete kombinovati sa kožnom jaknom je upravo jednostavna i ležerna odeća.

Da biste ostavili potpuno drugačiji, a opet zanosan utisak, obucite crnu kožnu jaknu s crnim uskim farmericama i crnom top majicom. U stvari, sve vrste farmerica odlično se slažu sa kožnim jaknama.

Budući da kožne jakne mogu biti malo glomazne, sparivanje šortsa zahteva malo više razmišljanja. Pantalone koje su teže i napravljene od lepe tkanine dobro će ići sa kožnim jaknama. Tunika se može odmah učiniti trendi dodatkom uz kožnu jaknu.

Ne zaboravite na boje! Možete se apsolutno igrati sa šemom blokiranja boja, posebno ako ste ljubitelj raznobojnih kožnih jakni.

Ako je vaš modni stil više boemski, i ako vaš ormar dominira s tkaninama od cveća u zelenilu i zemljanim tonovima, onda je bolje da se odlučite za smeđu jaknu ili bordo boje u slobodnijoj formi. Uskladit će s vašim stilom i odgovarati svemu, od dnevnih pantalona do lepršavih haljina i suknji.

Kožne jakne uz poslovnu odeću

Kožne jakne su potpuno prihvatljive za nošenje sa poslovnim odelima, čak i ako radite u fensi kancelariji. Potražite kožne jakne koje nemaju previše ukrasa. Odlučite se za umereniji i elegantniji dizajn.

Kožne jakne izgledaju sjajno kada se nose preko košulje, kao i preko bluza.

Obavezno nosite gornje delove garderobe koji su izrađeni od nežnijih tkanina poput svile, jer bi uparivanje kožne jakne sa pamučnim gornjim delom moglo izgledati previše ležerno za kancelarijsku odeću.

Kad se kožne jakne nose preko haljina, važno je da haljina ne bude sa dubokim dekolteom i da njena duina bude ispod kolena. Inače izgled može biti previše klupski!

#moda

'