AKTUELNO

Komad pogodan za svaku priliku

Najromantičniji modeli haljina za novu sezonu donose raskoš boja, dezena i detalja koji prizivaju tople i sunčane dane. Od elegantnih čipkastih haljina do boho modela ukrašenih izvezenim cvetnim motivima, od prozračnih silueta do voluminoznih rukava i decentnih volana, romantične haljine ovog proleća izgledaju bolje nego ikad. Osim što će pleniti pažnju romantičnim karakterom, ženstvene haljine odlično će izgledati kako u jednostavnim i ležernim odnevnim kombinacijama, tako i unutar formalnih i večernjih autfita.

Uz omiljene modele poput male crne haljine, košulja-haljine i laskave "vrap" siluete u njihovom klasičnom i osveženom izdanju, proleće i leto doneli su i nekoliko novih favorita među kojima su se kao najpoželjniji istakli ljupki rupičasti modeli.

Romantičnog karaktera i efektnog izgleda, rupičaste haljine će bez puno dodataka stvoriti neke od najdivnijih prolećnih i letnjih kombinacija. Za ležerni dnevni izgled, spojite ih s šarmantnim espadrilama i pletenim modnim dodacima poput šešira i košarice, dok će večernje izdanje stvoriti u kombinaciji s jednostavnim sandalama s udobnom potpeticom, jarkim ružem za usne i decentnim komadima zlatnog nakita.

#moda

'