AKTUELNO

Ukoliko ne želite da izgledate starije, ne radite ove greške

Svaka žena želi da izgleda mlađe. Ali, mnoge nisu svesne da prave određene modne greške zbog kojih zapravo izgleda starije. Stajling dosta utiče na to kako ćemo izgledati.  Naime, neke stvari - za koje  ne mislimo zapravo imaju kontraefekat.

Čarape u boji kože 

Ukoliko slušate savete svoje bake da nosite čarape boje kože uz haljinu, bolje odustanite od toga. Naime, čarape boje kože retko dobro stoje uz ton kože i uopšte nisu nevidljive kao što bi trebalo da budu. Zato, bolje nosite crne čarape, upadljive čarapice ili jednostavno nemojte ni da ih nosite. 

Perle

Bez obzira da li se nalaze na uhu ili oko vrata, perle izgledaju često konzervativno, zbog čega ćete izgledati starije nego što jeste. Ukoliko ipak ne želite ih se odreknete, bolje ih kombinujte s kožnom jaknom i farmerkama, a ne sa haljinom.

Pogrešan izbor boje

Boje takođe znatno utiču na naš izgled. Stoga, ukoliko odaberemo boje koje ne odgovaraju našem tenu ili boji kose delovaćemo bledo, a time i starije. Kako ne biste napravili takvu grešku,  treba da znate da plavušama sjajno pristaje kobaltna plava i prljavo roza, dok će, pak, brinetama divno stajati jarke ružičaste, zagasito plave nijanse i crvena. Zanimljivo, i plavuše i dame tamnije boje kose jednako lepo mogu nositi žutu i belu.

#moda

'