AKTUELNO

Selektor srpskih vaterpolista Dejan Savić odredio je danas 14 igrača za utakmicu protiv Rumunije u Evropa kupu, 19. februara od 17.00 u Subotici.

- Drago nam je da ćemo da igramo u Subotici i na taj način proširiti listu gradova u kojima reprezentacija igra zvanične utakmice. Očekujem da ćemo zadovoljiti publiku. U ovom trenutku ovo je sastav koji može da ispuni sve što smo zamislili - izjavio je Savić.

Pozvani su Gojko Pijetlović, Dušan Mandić, Filip Filipović, Djordje Lazić, Petar Tomić, Djordje Vučinić, Ognjen Stojanović, Veljko Tankosić, Petar Velkić, Radomir Drašović, Nikola Lukić, Marko Radović, Lazar Dobožanov i Marko Janković.

Vaterpolo reprezentacija Srbije će se okupiti 17. februara u Beogradu, a dan kasnije će otići u Suboticu.

Srbija je u prvoj utakmici pobedila Rumuniju 13:6 u takmičenju koje je kvalifikaciono za Svetsku ligu, čiji će biti domaćin završnog turnira od 18. do 23. juna.

U prvom susretu Srbija je pobedila u Rumuniji 13:6.Evropa kup je kvalifikaciono takmičenje za Svetsku ligu. Srbija je kao domaćin završnog turnira Svetske lige u Beogradu (18 - 23.juni) obezbedila učešće.

#Dejan Savić

#Rumunija

#Srbija

'