AKTUELNO

Na međunarodnom, 22. kik boks turniru, koji svake godine na Ivanjdan, 7. jula, organizuje Kik boks klub "Palmini tigrovi" iz Jagodine, sinoć su reprezentativci "Palminih tigrova" boksovali nerešeno sa reprezentacijom Grčke 3:3.

Meč je, po proceni organizatora pratilo više od 6.000 gledalaca, a održan je, zbog kiše, u Sportskoj hali JASA u Jagodini. Takmičenje je otvorio guverner egipatskog Guvrenata Crveno more Ahmed Abdalah.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Mečeve su pratili i prvi potpredsednik Vlade i ministar inostranih poslova Ivica Dačić, ministr Aleksandar Antić i Zoran Djorđević, ambasadori i predstavnici stranih ambasada u Srbiji: Egipta, Palestine, Kine, Bugarske, Gvineje, predsednik Kik saveza Srbije Srđan Bugarčić.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Njihov domaćin je bio vlasnik "Palminih tigrova", predsednik Skupštine grada i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković - Palma. Mečevi su održani u kategoriji K1 i lou kik.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Na ovom turniru do sada su učestovale reprezentacije: Italije, Rusije, Bugarske, Hrvatske, Turske, Španije, Ukrajine, Francuske, Mađarske, Makedonije, BiH, Poljske, Belorusije, Kazahstana, Cceške, Portugalije, SAD...

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Reprezentativci "Palminih tigorova", pobedili su 17 puta, izgubili su od reprezentacije Portugalije, Rusije i SAD, sa Kazahstanom su boksovali nerešeno i sada sa Grčkom.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Vlasnik i osnivač "Palminih tigrova" je Dragan Marković - Palma, koji je rođen i živi u Končarevu i slavi Ivanjdan.

#Dragan Marković Palma

#Jagodina

#Kik boks

'