AKTUELNO

Posle skoro mesec i po dana pauze, Anja se vratila u bazen i počela lagano da se vraća u ritam pošto je dobila zeleno svetlo od lekara jer su na poslednjoj kontroli nalazi bili u redu

Srpska reprezentativka u plivanju Anja Crevar želeće što pre da zaboravi ovu godinu. Mlada takmičarka rođena u Pančevu je ove godine trebalo da kruniše četvorogodišnje pripreme Olimpijskim igrama u Tokiju, ali su one odložene zbog pandemije koronavirusa.

Da stvari budu još gore po nju, 20-godišnja Anja se razbolela i od mononukleoze, doduše blažeg oblika i morala je da miruje mesec dana, što joj je dodatno otežalo održavanje forme i u potpunosti poremetilo planove za pripreme.

Posle skoro mesec i po dana pauze, Anja se vratila u bazen i počela lagano da se vraća u ritam pošto je dobila zeleno svetlo od lekara jer su na poslednjoj kontroli nalazi bili u redu.

Planirane pripreme u Španiji pomerene su za oktobar i mlada Pančevka bi tamo treblao da ostane do početka Olimpijskih igara u Tokiju pošto su sva druga takmičenja i dalje neizvesna.

#Bolest

#plivanje