AKTUELNO

Aleks Koreča, bivši drugi teniser sveta i dvostruki finalista Rolan Garosa, komentarisao je aktuelnu situaciju u tenisu, kao i najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Koreča je pre svega istakao Novakovu dominaciju posle razičarenja na US Openu.

"Apsolutno sam zapanjen onim što je uradio (u Rimu). Ono što se dogodilo u Njujorku je nesrećna situacija, i posle svega što je prošao, shvatajući da je izgubio neverovarnu šansu za osvajanje još jednog Grend slema, vratio se nazad u Evropu i sjajno pripremio za igru na šljaci za samo nekoliko dana, i na kraju trijumfovao u Rimu", izneo je svoje utiske Koreča.

"To je nešto što pokazuje da je Đoković mnogo mentalno jači nego što smo mislili. Velika je stvar to što je uredio, velika. Zaista osećam da jeste. Nisam bio siguran kako će reagovati posle onoga što se desilo u Njujorku", kaže Koreča u intervjuu za Eurosport i nastavlja.

"Hajde da vidimo kako će da bude na Rolan Garosu. Da je ostao kod kuće i da se nije spremao imao bi više pritiska. Mislim da trenutno može da osvoji Rolan Garos", smatra nekada drugi teniser sveta i osvrće se na dešavanja u Njujorku.

"Kada je završio učešće na US Opneu, verovatno je želeo da iskopa veliku rupu i nestane iz života, ali nakon par dana, evo ga! Neverovatno, svaka mu čast", zaključio je Koreča.

#Novak Đoković

#Teniser