AKTUELNO

Legendarni Majk Tajson namerava da se uskoro vrati u ring, a u razgovoru sa Kanelom Alvarezom otkrio je da ćemo ga ponovo videti u akciji krajem maja.

Gvozdeni Majk je prekinuo 15 godina dugu pauzu kada se prošlog novembra vratio u ring na egzibicioni meč sa Rojom DŽonsom juniorom. Bio je to duel dogovoren u osam rundi, nije bilo zvaničnih sudija, a oni koje je angažovao Ve-Be-Ce na kraju su taj meč proglasili nerešenim.

Rajan Kavana, vlasnik platforme Triler, koja je organizovala borbu bokserskih ikona, pohvalio se krajem prošle godine velikim uspehom, otkrivajući da je prenos meča prodat 1,6 milion puta preko pej-per-vju (plati pa gledaj), što je donelo prihod od oko 80 miliona dolara.

Ili 29. ili 31. maja, nešto u tom terminu i na mestu gde si ti, Kanelo, boksovao. U tom istom ringu - rekao je Majk u Hotboksin' podkastu.

Alvarez je poslednji put boksovao protiv Turčin Avnija Jildirima na Hard Rok stadionu u Majamiju, domu Majami dolfinsa i mestu na kome se od pretprošle godine igra ATP Masters Majami open.

Ko će biti Tajsonov protivnik, trenutno nije poznato, ali mesecima se govori o mogućem novom okršaju sa nekada velikim rivalom Evanderom Holifildom.

Holifild je otkrio da njegov tim pregovara s Tajsonovim menadžerima i veruje da bi njihov treći okršaj doneo više od 200 miliona dolara profita.

- Čekam njihovu odluku. Još treniram za tu borbu, a kada dođe do dogovora, biću spreman - poručio je Holifild u razgovoru za “San”.

#Majk Tajson