AKTUELNO

Argentinka je i dalje prelepa, a proslavlja 51. rođendan.

Gabrijela Sabatini, proslavljena argentinska teniserka čije ime ljubitelji belog sporta i danas izgovaraju sa velikim poštovanjem i divljenjem, proslavlja svoj 51. rođendan.

Argentinka je bila jedna od najpopularnijih teniserki krajem 1980-tih i početkom 90-tih godina prošlog veka, ali i prva seks bomba u ovom sportu.

Dok su druge teniserke uglavnom bile zakopčane, Gabrijela je bila slobodna i nije se libila da naglasi svoj seksepil. No, to je nije omelo da osvoji brojne turnire i titule, iako je karijeru završila 1996. godine sa samo 26 godina. U karijeri je osvojila 27 turnira, međutim, najbolji plasman je bio treće mesto na WTA listi.

- Probudila bih se ujutro i pomislila: 'Bože, moram da idem da vežbam, a ne želim". Jednostavno sam htela da radim druge stvari. Želela sam da vidim kako izgleda život van tenisa. Bilo je zabavno igrati ga, ali je u jednom momentu postalo kao dolazak u kancelariju - rekla je svojevremeno.

Burna veza sa Trampom

Atraktivnu teniserku su dovodili u vezu sa brojnim poznatim ličnostima, a najveću buru u javnosti podigla je njena navodna afera sa tada oženjenim Donaldom Trampom. Bivši predsednik Amerike imao je 43 godina kada je uspeo da zavede 19-godišnju Gabrijelu, koja je već tada važila za jednu od najlepših sportiskinja na svetu. Biznismen je tada bio u braku sa svojom prvom suprugom Ivanom Tramp i preljubničkom odnosu sa Marlom Mejps. Veza sa Trampom je ubrzo pukla, kao i njegov brak sa zgodnom Čehinjom, ali za to nije bila kriva argentinska teniserka.

Godine su prošle, a ova slavna Argentinka je do dana današnjeg ostala jedna od najlepših žena u istoriji tenisa. Danas proslavlja svoj 51. rođendan, a i dalje izgleda savršeno, sveže i moderno, a može da se pohvali i brojnim uspesima u poslovnom svetu.

Pogledajte kako danas izgleda...

#Donald Tramp

#Gabrijela Sabatini