AKTUELNO

Kamp vodenih sportova "Number one" u organizaciji "Windsport-a" biće održan u julu i avgustu u Vrnjačkoj banji.

Koordinatori ovog kampa su naši proslavljeni sportisti, Nikola Rađen, vaterpolista, i njegova koleginica Dragana Ivković.

U Vrnjačkoj banji predstavljen je ovaj projekat, a Rađen je veoma zadovoljan.

Foto: Pink.rs

- Već mesec dana pred početak kampa sve je spremno, bazen je spreman, kao i naši partneri. Očekuju se deca iz celog sveta i jednu lepu stvar koja krasi našu zemlju, a tiče se sporta, svakako je vaterpolo, a mi smo to smestili ovde u Vrnjačkoj Banji. Imaćemo nezvanično malo svetsko prvenstvo u vaterpolu . Želimo što više dece da se prijavi jer će biti okruženi šampionima, sa našim najboljim trenerima, sa ljudima koji su broj jedan u ovom sportu - rekao je on.

Foto: Pink.rs

Dolaze i zvanične sudije

Kako je napomenuo Nikola Rađen, dva dana pred kraj svake smene, dolaziće zvanične sudije, i biće postavljeni semafori kako bi se polaznici podelili u ekipe i igrali utakmice.

Goste u Banji, pozdravio je i direktor sportskog centra Dušan Radović.

Foto: Pink.rs

- ozdravio bih sve goste i zahvalio se novinarima na dolasku u ovolikom broju. Vrnjačka Banja sada nosi epitet centra sportskog turizma Srbije. U prilog tome idu nacionalni infrastrukutni projekti koje lokalna samouprava uz pomoć resurnog ministrarstva sprovodi i završava u Banji. Pored Nacionalnog vaterpolo centra koji je u završnoj fazi, gotov je glavni projekat Svetskog odbojkaškog centra. 27. juna otvara se specijalizovana dvorana za košarku. Posebno je bitno istaći da najveću tradiciju upravo gaji plivački vaterpolo klub „Goč“ u Banji. U prilog tome jeste upravo trener Gočanin, zlatna olimpijska medalja Seula, zatim Nebojša Novoselac, dugogodišnji trener i selektor reprezentacije, a u ovom momentu braća Ćirić - rekao je on.

Foto: Pink.rs

Sva deca, bilo da se bave nekim od vodenih sportova ili ne, dobrodošla su na ovaj kamp.

Kordinatorka kampa je i Dragana Ivković trener ženskog vaterpolo kluba "Crevna zvezda".

Foto: Pink.rs

Ona je istakla da bi volela da se na kamp prijavi što veći broj devojčica.

Foto: Pink.rs

Prema rečima Nikole Rađena polaznici kampa imaće priliku da upoznaju naše velike asove: Filipa Filipovića, Duđška Pjetlovića, Dejana Savića, Milana Aleksića, koji će biti gosti kampa.

Foto: Pink.rs

Roditelji ne treba da brinu, organizacija je na vrhunskom nivou, kao i smeštaj, a svako dete koje dođe na kamp imaće zdravstvenu zaštitu od prvog do poslednjeg dana.

Foto: Pink.rs

N. Petričević

#Nikola Rađen

#Vrnjačka banja

#vaterpolo

'