AKTUELNO

Srpski teniser Novak Đoković počeo je pobedom učešće na Rolan Garosu. On je sa 3:0 ( savladao američkog tenisera Tenisa Sondgrena.

Đoković je nakon meča rekao da je bio zadovoljan pobedom nad Sondgrenom.

Počastvovan sam što sam prvi muški meč odigrao u večernjem terminu. Bilo je zanimljivo. Volim način na koji sam se kretao. Tenis je takođe igrao dobar tenis. Napadao je moj servis, ali bilo je užasno tiho. Sa publikom bi sve imalo svrhu. Nadam se da je ovo za mene poslednji meč bez publike, rekao je Novak.

O igranju turnira u Beogradu...

- Hteo sam malo da promenim stvari. Uz mnogo restrikcija smo igrali. bili smo zatvoreni u mehure. Hteo sam da spavam kod kuće, da se krećem, provedem kvalitetno vreme sa porodicom i prijateljima. Poslednja dva duela odigrao sam pred publikom što je bilo fantastično. Igrao sam dobro i u Rimu - rekao je Novak.

Upitao je Vilander Đokovića i o servisu.

- To je bolest Mats, šta da ti kažem. Ne odlučujem koliko puta ću da tapnem lopticu. Kada je težak trenutak to uradim više puta. Čekam pravi trenutak kada ću da bacim lopticu. Ne postoji neki određeni broj puta koliko udarim lopticu. Kada sam bio mlađi vodio sam tačno računa koliko ću puta da udarim - dodao je Đoković.

#Novak Đoković

#Tenis