AKTUELNO

Novak Đoković se bori sa Rafaelom Nadalom za plasman u finale na Rolan Garosu.

Meč je izuzetno napet, a posle vođstva Španca naš Nole je izjednačio u setovima.

Kao i uvek, svetskog broja jedan i našeg najboljeg tenisera svih vremena bodri njegova supruga Jelena Đoković.

Foto: Tanjug AP/Michel Euler

Nakon ležernog izdanja u farmericama i majici sa printom "Ćirilca-Latinica", snažnom porukom koju su pozdravili u Srbiji, za ovu priliku Jelena je odabrala romantičnu haljinu na bretele sa diskretnim floralnim printom u plavo-beloj boji. Naravno, nezaobilazni detalj bio je beli šešir, aksesoar od kojeg Jelena ne odustaje na teniskim turnirima.

Haljina koja je istakla vitku figuru Novakove supruge i majke njihovo dvoje dece - Stefana i Tare, ultimativni je hit ove sezone. Trendovi za leto 2021. nalažu jednostvane krojeve, udobne i ženstvene, sa romantičnim cvetnim printovima, a upravo je takav model koji je obukla Noletova supruga i direktorka Novak Đoković fondacije.

Po savetu stilista, ovakvi modeli se kombinuju uz bele patike ili nanule koje su doživele veliki povratak na modnu scenu.

Stil Jelene Đoković je uvek pod lupom javnosti, pa tako je bilo i ovog puta. Dok jedni kažu da izgleda prelepo i mladalački, nije zanemarljiv broj onih koji smatraju da je ovakav ovakav odabir isuviše ležeran za Rolan Garos, pogotovo ako se uzme u obzir da mečeve na slavnom turniru posećuju velike svetske zvezde.

"Obukla si kućnu haljinu", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.