AKTUELNO

Raduljica je uspeo da mu otme pištolj i u toj gužvi je lakše povređen po nozi.

Inspektor Policijske uprave Mrkonjić Grad Siniša Š, koji je navodno potegao pištolj na košarkaša Miroslava Raduljicu, uhapšen je zbog sumnje da je počinio pomenuto delo, prenosi Glas Srpske.

Incident se dogodio na “Janjskom saboru” kod manastira Glogovac. Prema iskazima meštana Šipova, inspektor je hteo da se fotografiše sa Raduljicom, a kada je košarkaš to odbio on je izvadio i potegao pištolj. Policajac je bio pijan i uporan da se fotografiše sa poznatim košarkašem koji je na Saboru bio u društvu rođaka.

– Raduljica je uspeo da mu otme pištolj i u toj gužvi je lakše povređen po nozi. Pod šatorom je nastala gužva u koju se navodno umešao i kolega pomenutog inspektora koji je bio sa njim, a koji je takođe zbog nedoličnog ponašanja bio tema medijskih natpisa – navodi Glas Srpske.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad osudili su svaki vid neprofesionalnog postupanja policijskih službenika i istakli da će Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske procesuirati svaki vid neprofesionalnog i nezakonitog ponašanja svojih pripadnika, navodi se u saopštenju ove uprave.

Kako je istaknuto, policijski služebnik Siniša Š. se tereti za težu povredu radne dužnosti.

Autor:

#Miroslav Raduljica