AKTUELNO

Svi su odlučili da današnje posle podne u Londonu iskoriste gledajući veliko finale Vimbldona između Novaka Đokovića i Matea Beretinija.

Finale Vimbldona između Novaka Đokovića i Matea Beretinija je uz završni meč Evropskog prvenstva koji će se kasnije večeras odigrati na “Vembliju“ centralni događaj ne samo ovog dana, već i čitavog meseca u Engleskoj. Stoga ne čudi što se publika na terenima “Ol Ingland Kluba“ okupila u maksimalnom broju, a među njima se očekivano nalaze poznata lica.

Foto: Tanjug AP/Pete Nichols

Poznato je da finale Otvorenog prvenstva Engleske najčešće privlači sam “krem društva“, pa smo već na uvodu u prenos meča mogli u ložama da primetimo brojne glumce, nekadašnje sportiste, legende tenisa i članove britanske kraljevske porodice, koja po tradiciji prisustvuje završnici Vimbldona.

Foto: Tanjug AP/Kirsty Wigglesworth

Prvi koji je zapao za oko svima na Centralnom terenu jeste Džon Mekinro, koji je pred finale odogvorio brutalno na reklamu Rodžera Federera za poznatu marku satova Roleks u kojem se naglašava da brojke više nisu bitne, baš na dan kada bi srpski teniser mogao da uđe u istoriju eventualnim osvajanjem trofeja.

Foto: Tanjug AP/Kirsty Wigglesworth

Vrlo brzo su se pred očima ređali neki važni ljudi iz Velike Britanije poput eminentnog advokata Aloka Šarme, koji je u loži sedeo sa svojom izabranicom Ingelom, a posebne ovacije dobila je i Kejt Midlton, kao i njen otac Majkl, koji su članovi britanske kraljevske porodice.

Foto: Tanjug AP//KIRSTY WIGGLESWORTH

Kada govorimo o glumcima, možda i najveći adut koji je našao svoje mesto na tribinama Centralnog terena je Tom Kruz, koji je bio priustan i na ranijim mečevima eminentnog turnira. Našla se tu i poznata teniserka Ajla Tomljanović, fudbaler Čelsija, Tami Ejbraham... A sigurno je da će vrednom oku kamere tokom prenosa još neko zapasti za oko.

Foto: Tanjug AP/Kirsty Wigglesworth

#Novak Đoković