AKTUELNO

Ingrid Oliveira je bila u centru velikog skandala tokom Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Takmičarka koja je pre pet godina šokirala čitav svet ponovo će nastupiti na Olimpijskim igrama.

Ingrid Oliveira (25), devojka koja je imala maratonski seks tokom takmičenja u Rio de Žaneiru, obradovala je svoje navijače fotografijom iz Tokija, gde će nastupiti na drugim Olimpijskim igrama u karijeri.

Talentovana Ingrid se bavi skokovima u vodu i u dalekom Japanu će skakati sa platforme visoke 10 metara, ali nije to ono što je proslavilo u prethodnim godinama. Svetsku pažnju je stekla zbog seksa sa kolegom.

Ili je barem to bila prva verzija priče o jednoj neprospavanoj noći u olimpijskom selu pre pet godina.

Đovana Pedrosa je nakon Olimpijskih igara u Brazilu 2016. godine, nezadovoljna tek osmim mestom u sinhronim skokovima, otkrila javnosti da je Ingrid Oliveira čitavu noć provela sa kajakašem Pedrom Gonsalvešom, što je značajno uticalo na njihov rezultat. Pošto je cimerka izbačena iz sobe, njih dvoje su navodno proveli burnu noć.

Naravno, Oliveira je kasnije demantovala tu priču, ali nema dokaza ni za jednu od dve tvrdnje.

- Da, odvela sam Pedra u sobu, ali nikoga nisam izbacila iz nje. Nisu me diskvalifikovali sa Olimpijskih igara kao što se pričalo. Radili smo isto što i mnogi drugi, želeli smo nešto više - rekla je jednom prilikom Ingrid Oliveira i stavila tačku na priču o nastupu u Riju.

Pogledajte fotografije atraktivne Ingrid:

Foto: Instagram.com/ingrid.oliveira96

Foto: Instagram.com/ingrid.oliveira96

Foto: Instagram.com/ingrid.oliveira96

Sada će imati priliku da popravi utisak o svojoj sportskoj karijeri. Ona je jedna od četvoro brazilskih takmičara u skokovima u vodu, a navijače je počastila slikom sa lica mesta, na kojoj se vidi da je stigla u Tokio.

#Ingrid Oliveira