AKTUELNO

Novak Đoković nastavio je da se fotografiše sa sportistima iz celog sveta, a na red je došao i najbolji atletičar Bosne i Hercegovine Amel Tuka.

Svetski broj jedan uspešno je startovao na Olimpijskim igrama u Tokiju, a pored toga što je jedan od najvećih favorita za osvajanje zlata Novak je zadužen i za dobru atmosferu.

Kada je Novak Đoković stigao u Tokio jasno je bilo da će na Igrama biti glavna zvezda. Srpski as slavio je protiv Uga Delijena,a Bolivijac je nasmejan napustio teren jer mu je meč sa Novakom ostvarenje sna, a onda je Đoković osmeh na lice doneo još jednom sportisti.

Najbolji atletičar Bosne i Hercegovine Amel Tuka sreo je Novaka Đokovića, pa je tako uz zanimljivu priču podelio i fotografiju sa prvim reketom sveta.

Idem ti ja olimpijskim selom i nosim hranu kolegama iz reprezentacije, kad čujem neko govori: Pa gde si ti? Kontam, ko će sad biti, al' okrenem se, kad Novak Đoković, glavom i bradom! - oduševljen je bio atletičar.

"Svakim svojim gestom i rečenicom pokazao je svu svoju skromnost i ljudskost. Svim našim takmičarima je poželeo sreću na nastupima, a ja sam iskoristio priliku da mu još jednom čestitam na osvajanju Vimbldona i da mu kažem da svi svakako navijamo za njega i na olimpijskom turniru", istakao je Tuka.

"Nole je ljudina, sportista, humanitarac. Nole je naš prijatelj i dobar i iskren čovek i od srca mu želim zlato u Tokiju, a mi ćemo se opet videti u Visokom, Sarajevu ili Zenici. Znam sigurno da ce doći. Sretno Nole", napisao je ispod fotografije sa Novakom jedan od sedmoro predstavnika Bosne i Hercegovine u Tokiju.

Autor: