AKTUELNO

Tako to rade veliki šampioni. Srpski vaterpolista, koji igra za Kazahstan, otkrio detalje iza kulisa. Bravo, Novače!

Postaje nemoguće pronaći dovoljan broj superlativa kojim bi mogao da se opiše Novak Đoković.

Otišao je na Olimpijske igre da osvoji zlato u singlu, igraće i u miks dublu sa Ninom Stojanović, a za sve to vreme stiže da pomogne drugima.

Svakodnevno se pojavljuju neke nove slike i snimci svetskih sportista koji jure Noleta kako bi dobili uspomenu za ceo život. Jedan od njih je bio i srpski vaterpolista Srđan Vuksanović koji brani boje Kazahstana koji će igrati baš protiv Srbije u utorak.

On je objasnio kako stvari funkcionišu iza kulisa i koliko je Novak velika zvezda.

- neke stvari nemaju cenu, neki ljudi nemaju cenu. Bez glupih komentara 'čekaj da čuješ cifru'. Ovaj čovek je došao na Olimpijske igre, boravi gde i svi mi, leži na krevetu od kartona i jede isto što i svi - počeo je Vuksanović.

Dodatno je pojasnio situaciju.

Poprilično veliki broj sportista, zvezda, nije u selu, već po hotelima. Okuplja se ispred zgrade sa sportistima i trudi se da svakom ko priđe izdvoji vreme i osmeh. Jako sam zahvalan što sam ovde i što imam ovako veliku priliku i čast.

Uspeo je da se fotografiše sa Noletom, držeći majicu na kojoj piše "Novak", a sa njima je bio i Marko Đoković.

- Ovu majicu nosim svuda sa sobom već par godina od kada je imam i evo, na kraju se isplatilo čekanje. Nole, hvala ti za tvoje vreme i hvala što si ovde. Veliki si sportista, a još veći čovek. Hvala i Marku - jasan je Vuksanović.

#Novak Đoković