AKTUELNO

Novak Đoković na terenu dominira, ali još uvek ne misli o zlatu!

Novak Đoković ima sjajan dan iza sebe na Olimpijskim igrama, pošto je prvo u singlu rutinski savladao Keija Nišikorija, a potom je sa Ninom Stojanović prošao nemački par u miks dublu.

Oba meča su se završila vrlo brzo, a nakon toga je Novak istakao da je izuzetno zadovoljan prikazanim na terenu.

"Odlično, nisam se previše iscrpeo ili izmorio danas. Nije moglo bolje da se završi, odigrao sam najbolji singl meč ove godine i završio dan na najbolji mogući način sa Ninom na terenu", rekao je Novak posle dubl meča.

Potom je zamolio sve navijače da se ne zaleću, iako je već stigao do dva polufinala. O medaljama i dalje ne želi da priča!

"Zapravo smo već u završnici turnira, ali molim vas da ne pričamo o medaljama, već da se koncentrišemo na ono na terenu", dodao je on.

Na kraju meča Novak nije ni znao rivale u dublu u polufinalu, a istakao je da će sa bilo kojim protivnikom Nina i on biti spremni da se bore. Što se tiče polufinala singla, ističe da je to najteži meč do sada.

"To će biti najteži meč do sada, ali ja sam ovim današnjim nastupom ulio sebi samopouzdanja. Ključ će biti da se spreči taj njegov servis, jer je on jako visok, a dobro se kreće, Ali spremiću se, ja ga znam jako dobro i idemo na pobedu", zaključio je Novak.

Oglasila se i Nina, koja je istakla da je sjajno igrati sa najboljim teniserom sveta.

"Neverovatan je osećaj, stvarno je lepo igrati sa Novakom. Pokušavam da uživam svaki minut s njim na terenu i on mi pomaže samim tim što je na terenu. Uzdiže me i daje mi savete i međusobno imamo dobru komunikaciju na terenu i danas je bilo još bolje nego juče. Ne razmišljamo o medalji previše, gledam na svaki meč kao nešto posebno, samo da razmišljamo o igri", zaključila je ona.

#Novak Đoković