AKTUELNO

Novak Đoković uskoro napada 21. Grend slem, čime bi nadmašio Rodžera Federera i Rafaela Nadala, a u međuvremenu se lepo provodi u Njujorku.

Novak Đoković je poznat širom sveta kao pravi šoumen! Deca ga prosto obožavaju, ali i on njih i i dalje se prepričava kako je držao dečaku kišobran u pauzi na meču, kako mališane usrećuje nakon svojih duela kada im poklanja svoje stvari...

Oni sa dobrim pamćenjem sećaju se kako je srpski as pre tačno sedam godina pozvao jednu devojčicu da mu peva na konferenciji na US Openu!

Zija Viktorija je 2014. godine kao 9-godišnjakinja dobila priliku da zapeva na konferenciji, kada ju je Novak pozvao i predstavio kao svoju drugaricu.

I te kako je to je značilo Ziji, koja mu to nije zaboravila! Sada ima koncerte kao tinejdžerka, a Novak je bio specijalni gost.

Čak joj je pomagao u pripremi za nastup na Samerstejdžu. Uzeo je da je šminka, ona se smejala, ali je bila malo nepoverljiva u Novakovu umetnost kada je make up u pitanju! On je uživao i u muzičkom programu između treninga, pošto je preostalo još nekoliko dana do početka US Opena.

Što se tiče tenisa, poznato je i kakav će put imati do titule, žreb je održan u četvrtak.