AKTUELNO

Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta u Vladi Srbije obavio je danas tri bitna sastanka sa ambasadorima stranih država u Srbiji.

Ministar se sastao sa ambasadorima Saudijske Arabije, Republike Kolumbije i Barbadosa.

- Tokom sastanka sa NJ. E. Osamom Dahilom Al-Ahmadijem, novoimenovanim ambasadorom Kraljevine Saudijske Arabije, iskazana je spremnost za intenziviranje saradnje u oblastima omladine i sporta u budućnosti - naveo je ministar Vanja Udovičić na zvaničnom instagam nalogu Ministarstva omladine i sporta.
- Sastanak sa novoimenovanim ambasadorom Barbadosa NJ. E. Čedom Blekmenom, tokom kojeg smo razgovarali o planovima za institucionalno povezivanje nadležnih ministarstava za oblasti omladine i sporta Srbije i Barbadosa, što predstavlja obostrani interes dveju država - ukazao je ministar tokom razgovora sa ambasadorom Barbadosa.
- Sa novoimenovanom ambasadorkom Republike Kolumbije NJ. E. Karmenzom Jaramilo razgovarali smo o nastupima i uspesima kolumbijskih i srpskih sportista na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama, i o važnosti saradnje u oblasti sporta u jačanju diplomatskih odnosa - ukazao je ministar ambasadoru Kolumbije

#Ministarstvo omladine i sporta

#Vanja Udovičić