AKTUELNO

U pitanju je snimak sa jednog prijema...

Džoel Ficgibon, poznatilaburista i zamenik predsednika izabranog komiteta za regionalnu Australiju, podelio je na svom Tviter nalogu jedan video snimak na kom se vidi kako Aleks Hok, čovek koji je po drugi put ukinio vizu Novaku Đokoviću, hvali srpskog tenisera!

Naime, u pitanju je snimak sa jednog prijema iz 2021. na kom je učestvovala i Ivana Isidorović, Prvi savetnik Ambasade Srbije, a Hok je tom prilikom rekao:

- I slažem se sa Vama (obraćao se Ivani Isidorović) da ceo "srpski put" nije samo Novak Đoković. Iako je on uspešan deo toga i svakako dobar ambasador ovde u Australiji, ali zaista kada razmislite o tome, ova godina je bila jedna od najtežih koje smo imali - rekao je Hok na snimku koji je, doduše, malo haotičan, ali ističe suštinu.

Naravno, mnogi su se na društvenim mrežama zapitalo kako je moguće da je Đoković od dobrog ambasadora Australije dospeo do toga da bude neprijatelj broj jedan, a među njima je i tamošnji poznati sportski novinar Oliver Braun.

Podsetimo, Hok je kao ministra za integracije oborio prethodnu odluku suda i po drugi put je ukinuo vizu Đokoviću koji je moraod a se vrari u hotel užasa i tamo će biti do novog saslušanja koje je zakazano za subotu veče od 23.30 časova.

Autor: