AKTUELNO

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković oglasio se povodom odluke Rodžera Federera da završi svoju igračku karijeru.

U četvrtak je Rodžer Federer obelodanio da će se nakon Lejver Kupa koji se održava krajem septembra u Londonu povući sa ATP tura. Veliki broj tenisera oprostio se od Švajcarca, ali je čitav svet čekao reči Novaka Đokovića koji će posle Lejver Kupa ostati bez najvećeg rivala. 

Srpski teniser nije se oglasio u četvrtak, ali zato jeste danas i putem svog Instagram profila emotivnim rečima poželeo sve najbolje Federeru u budućnosti. 

- Rodžere, danas je teško pretočiti u reči sve momente koje smo zajedno proživeli. Više od decenije nezaboravnih trenutaka i bitaka. Tvoja karijera je pokazala šta znači postići izvrsnost i voditi se ravnotežom. Čast je poznavati te na terenu i van njega, a dolazi nam još mnogo godina. Znam da će ovo novo poglavlje sadržati neverovatne stvari za tebe, Mirku, decu i sve tvoje voljene, a Rodžerovi fanovi imaju još mnogo razloga za radnost. Moja porodica ti želi mnogo radosti, zdravlja i blagostanja u budućnosti. Radujemo se što ćemo proslaviti sva dostignuća i vidimo se u Londonu - napisao je Novak Đoković na svom Instagramu. 

Novak Đoković i Rodžer Federe odigrali su 50 mečeva, srpski teniser je bio bolji 27 puta i jedan je od retkih koji ima pozitivan bilans u dvobojima sa Švajcarcem. 

#Novak Đoković

#Rodžer Federer