AKTUELNO

Otkako se ostvarila u ulozi majke, nekada najbolja teniserka sveta Jelena Janković potpuno se povukla iz javnosti.

Nema je na javnim događajima, ne oglašava se u medijima i nije aktivna na društvenim mrežama... Maksimalno je posvećena svojoj ćerkici Uni koju je donela na svet 2021. godine.

"Jurim za detetom, život se totalno promenio. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze, nego dete. Sad je tako. Zasniva se sve na tome šta njoj treba, da njoj obezbedim negu i brigu, briga o detetu je uvek tu. Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija", rekla je u jednom intervjuu za "Sport klub" Jelena.

Fanovi je dugo nisu videli, pa je fotografija koja se pojavila na Instagram profilu jedne mlade teniserke privukla veliku pažnju.

Naime, Jelena se pojavila na dodeli medalja u Mantovi i svi su mogli da se uvere da je potpuno promenila svoj stil oblačenja, prenosi "Story".

Imala je ležernu kombinaciju, karirane pantalone i crvenu rolku - potpuno drugačiji stil od onog na koji nas je navikla tokom karijere. Jelena i dalje izgleda sjajno, nasmejana je i evidentno je da joj uloga majke izuzetno prija.

Autor: