AKTUELNO

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da nije zadovoljan igrom svoje ekipe protiv Japana i istakao da današnji poraz na Svetskom prvenstvu nema nikakve veze sa odsustvom Tijane Bošković.

"Nismo odradili pametno neke stvari koje smo dogovorili pre utakmice. Malo smo se gubili tokom utakmice, pogotovo kad je rezultat bio egal, kad je Japan vodio... Videlo se da koncentracija praktično ne postoji, da ne radimo ono što smo se dogovorili, da gubimo mnogo lakih poena i da nismo strpljivi", rekao je Terzić, prenosi Odbojkaški savez Srbije.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pretrpela je prvi poraz na Svetskom prvenstvu u Japanu, pošto je danas izgubila od domaćina šampionata sa 1:3, u trećem kolu E grupe.

"Ne možemo da budemo zadovoljni. Mogli smo da izgubimo ovu utakmicu opet sa 3:1 i da budemo zadovoljni igrom... Međutim, ovakvom igrom ne možemo da budemo zadovoljni sigurno", rekao je Terzić.

On je naveo da je Tijana Bošković još juče osetila bol u trbušnom mišiću i da zbog toga nije danas igrala.

"Danas je pre utakmice odradila zagrevanje, na smeču je opet počelo da je boli, nismo hteli da rizikujemo ništa", rekao je Terzić.

"Ovaj poraz apsolutno nikakve veze nema sa odsustvom Tijane Bošković. Mi smo ovu utakmicu morali da pobedimo i bez nje iz prostog razloga što smo jača ekipa i da smo igrali neku svoju prepoznatljivu igru sigurno da bi se utakmica završila onako kako se završio i prvi set", dodao je Terzić.

Odbojkašice Srbije će sutra, u poslednjem četvrtom kolu Grupe E igrati protiv Holandije od 9.10.

#Odbojka

#Zoran Terzić

'