AKTUELNO

Kruna karijere za kapitena Vaterpolo reprezentacije Srbije bilo je osvajanje zlatne olimpijske medalje.

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu olimpijsku medalju na Igrama u Riju i tako zaokružila sjajan niz uspešnih takmičenja.

Pod parolom "Osvojili smo sve" vaterpolisti su proglašeni za "Naj brend" Srbije, a godina je zaokružena oproštajnom utakmicom u čast kapitena Živka Gocića i Slobodana Nikića koji su otišli u "reprezentativnu penziju".

- Kada pričamo o poslovnom, odnosno sportskom planu, ovo je najuspešnija godina ikada. Ostvarili smo sve ciljeve i snove. Počelo je na Evropskom prvenstvu u Beogradu sa rekordnim brojem gledalaca pa preko Svetske lige. Kao kruna karijere bilo je osvajanje Olimpijskih igara krajem avgusta. Zaista jedna predivna godina iza nas - istakao je Živko Gocić za portal Pink.rs.

Kada je reč o privatnom planu, on tu "ništa ne bi dirao".

- Kada govorimo o privatnom planu, tu je sve kako bi trebalo da bude i ništa ne bih dirao - dodao je on.

DEKI NA OPROŠTAJU!

Veliki prijatelj Živka Gocića je nekadašnji fudbalski reprezentativac Dejan Stanković.- Žile i Boba su dva zaista sjajna čoveka. Drago mi je što sam bio uz njih na Tašmajdnu. Želim vam sve najlepše u 2017. godini, da vam se sve želje ostvare - rekao je za Pink.rs Dejan Stanković.

Uspešnu godinu je obeležilo i njegovo "penzionisanje".

- Još nisam svestan, ali taj dan je morao da dođe. Bilo je zaista divno. Selektor je rekao da će nas pozvati u junu, ali mislim da se šalio. Svakako, ostajemo uz vaterpolo - iskren je Gocić.

Čitaocima našeg portala poželeo je, figurativno rečeno, "da osvoje sve".

- Želim vam da budete srećni, zdravi i da ostvarite delić vaših snova, pošto je to nešto najlepše. Želim vam da "osvojite sve". Srećna vam Nova godina i Božićni praznici - zaključio je Gocić.

N. Petričević

#Dejan Stanković

#Nova godina

#Slobodan Nikić

#vaterpolo

#Živko Gocić

'