AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas srpskim rvačima Mihailu Kadžaji i Viktoru Nemešu osvajanje bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u rvanju u Budimpešti.

- Čestitam Mihailu Kadžaji i Viktoru Nemešu osvajanje bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u rvanju u Budimpešti - naveo je Vučić na svom nalogu na Tviteru.

Premijerka Srbije Ana Brnabić je, takođe, čestitala Nemešu i Kadžaji na osvojenim bronzanim medaljama ocenivši da je danas "sjajan dan za naše rvače".

- Druga medalja danas za Srbiju u Budimpešti. Čestitke Viktoru Nemešu na svetskoj bronzi. Najiskrenije čestitke i Rvačkom savezu Srbije na velikom uspehu - navela je Brnabićeva na svom nalogu na Tviteru.

Prethodno je premijerka čestitala i Mihailu Kadžaji na svom nalogu na Tviteru.

- Još jedna medalja za Srbiju na Svetskom prvenstvu u rvanju u Budimpešti! Čestitam Mihailu Kadžaji na osvojenoj bronzanoj medalji - navela je Brnabićeva.

Srpski rvač Viktor Nemeš osvojio je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Budimpešti u kategoriji do 77 kilograma.

To je druga bronza za Srbiju u istom danu, pošto je prethodno Mihail Kadžaja bio treći do 97 kilograma, a ukupno treća na prvenstvu posle srebra Davora Štefaneka.

#Aleksandar Vučić

#Ana Brnabić

#Rvanje

'