AKTUELNO

Otišli smo da proverimo šta se dešava sa kućom Harisa i Meline, o kojoj poslednjih dana bruje svi. Svuda smo zatekli šut, građevinski materijal, majstore, a onda je došao i Džinović.

Nedeljama unazad šuška se da su pevač Haris Džinović i njegova supruga, kreatorka Melina Džinović, zapali u ozbiljne finansijske probleme, zbog kojih se izgradnja njihove impozantne vile u beogradskom naselju Senjak prilično odužila. Iako je trebalo da već ovog leta promene adresu, za to će morati da sačekaju minimum do proleća, a sve zbog toga što im je, kako se priča, ponestao novac, zbog čega su navodno radovi stali. Priča se da su na kupovinu placa i gradnju utrošili čak dva miliona evra, ali da im je zafalio još milion da sve završe, zbog čega su radovi, navodno, stali. Kako ne bismo nagađali, otišli smo da proverimo.

Foto: Kobra

Radovi su i dalje u toku - u ulici u koju će se Džinovići za nekoliko meseci preseliti bilo je prilično bučno zahvaljujući majstorima koji su, kako su nam otkrile buduće komšije pevača i kreatorke, na placu od jutra do mraka. Kažu, pevač i sam često obilazi radove i sugeriše majstorima na šta bi posebno trebalo obratiti pažnju, ali i koje je promene potrebno izvršiti, u šta smo se uverili već posle desetak minuta, kada je iz zgrade (još uvek nedovršene) izašao Haris.

Foto: Pink.rs

Pevač je izašao iz kuće s majstorima i vođom radova, sa kojim je nadgledao da li sve ide po planu. Petnaestak minuta stajali su nasred ulice, gde su vodili razgovor o daljem toku radova i planovima za naredne dane.

Foto: Pink.rs

I sutradan smo otišli na Senjak, u istu ulicu gde su Haris i Melina kupili plac, kako bismo proverili da li su radovi na izgradnji njihove vile i dalje u toku - ponovo smo zatekli majstore, koji su bili preokupirani mnoštvom posla, dok za razgovor s našom ekipom nisu bili raspoloženi.

Foto: Pink.rs

- Nemojte nas, molim vas, ništa da pitate... Mi samo radimo. Ništa nije stalo, evo vidite i sami da se radi, i Haris nam dolazi, gradimo, prepravljamo... Aj uzdravlje, imamo posla - bilo je sve što su nam rekli majstori koje smo tamo zatekli, a u nastavku pogledajte kako njihova kuća izgleda sada:

Foto: Pink.rs

"Sve ide po planu"

I sam Haris se juče osvrnuo na natpise i za Pink.rs otkrio da gradnja vile nije stala.

To je totalna dezinformacija. Gradnja nije stala uopšte, ali eto to tako neko napiše... Šta ja znam... Nema šta da piše. Naravno da sve ide po planu, ne znam što bi stala gradnja. Završetak radova se očekuje kada završimo kuću (smeh), ne žuri nam se, a sa druge strane ima tu dosta posla. Većinski deo je, uglavnom, završen - priča Haris Džinović za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Spa centar, bazen, teretana, muzički studio...

Džinovići su rešili da sebi priušte potpuni luksuz i komfor, te će u svojoj impozantnoj vili, koja je još uvek u izgradnji, imati veliki bazen, teretanu, pa čak i spa-kutak. Takođe, poseban deo kuće biće posvećen Melini, koja će imati sopstvenu šminkernicu i frizerski salon, dok će Haris na novim pesmama raditi u muzičkom studiju u okviru svoje kuće.

Autor: D. Tanasijević

#Haris Džinović

#Kreatorka

#Melina Džinović

#kuća na Senjaku

#pevač

'