AKTUELNO

Kako će zadrugari ovo komentarisati?

Atraktivne zadrugarke Maja Marinković i Ivana Šopić imala se žestoke sukobe u poslednje vreme, i to zbog njihovog cimera Marka Janjuševića Janjuša. Naime, obe zadrugarke postale su bliske sa bivšim košarkašem, a jedna drugu su optuživale da su zaljubljene u njega, što je zadrugarima dalo za pravo da smatraju da su ljubomorne jedna na drugu.

Janjuš je od samog početka rijalitija govorio da granicu neće preći ni sa jednom devojkom, ali da će moći da se šali sa svakom. Zbog njegovog prisnog odnosa sa ovim takmičarkama, mnogi su ga osudili, a on je odlučio da se povuče.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, na snimanju novogodišnje specijalne emisije "Amidži šou", paparaco našeg portala uhvatio je trenutak kada se Janjuš malo opustio u pauzama emisije.

Foto: Pink.rs

Dok su zadrugarke igrale igru koju je spremio voditelj Ognjen Amidžić, Janjuš je Maju mazio po leđima, a ona nije skidala osmeh s lica.

Foto: Pink.rs

U drugoj pauzi, bivši košarkaš prgrilio je Šopićevu i ljubio po vratu, a zatim se desilo nešto zanimljivo. Dok je sklanjao glavu, Ivanina kosa se zaplela u Janjuševe uši, pa ju je tako celu pokupio.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ivana Šopić

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

'