AKTUELNO

Ne može više da vrda!

Vladimir Tomović, bivši zadrugar, nastavio je sa svojim životom nakon što je diskvalifikovan iz "Zadruge 3" a očigledno je da se od devojke Isidore ne odvaja. Podsetimo, iako je Vladimir u Zadruzi imao kratku aferu sa Draganom Mitar i Minom Vrbaški, devojka mu je očigledno sve oprostila, te su ostali zajedno. No, sada Vladimir mora da sluša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa emisije "Paparaco lov" uhvatila je Vladimira i Isidoru dok su bili gosti Sanje Marinković na snimanju emisije "Magazin In" koja će biti emitovana ove subote u 17 časova na televiziji Pink. Nakon snimanja, Vladimir i Isidora su se uputili ka svom autu, u gepek ostavili poklone koje su dobili od Sanje, a onda je ona sela za vozačevo mesto. Iako je dobro poznato da je Vladimir ponosni đetić, njemu očigledno ne smeta da ga devojka vozika.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što su napustili Pinkove studije u Šimanovcima i uputili se ka gradu, stali su na ulici u blizini nekoliko kioska brze hrane, a Vladimir je izašao iz auta i sa tugom na licu obavestio svoju Isidoru da nijedan od njih ne radi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mu je zatim dala očigledno novo uputstvo, te je morao da ode u cvećaru gde je kupio jedan lep buket. 

Nakon toga su se uputili u beogradsko naselje Medaković, a kako su izneli cveće koje je Vladimir kupio, kao i vino, očigledno je da su bili u gostima kod nekoga. 

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se čini, Vladimir mora da pazi na svoje ponašanje kako ne bi ponovo razočarao svoju dragu, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Paparazzo Lov

#Vladimir Tomović

'