AKTUELNO

Par je izazvao veliku pažnju svih.

Kopaonik, jedna od naših najlepših planina, sinoć je bila stecište mnogobrojnih obožavalaca pevačice Aleksandre Prijović i njenih hitova, kojima je napravila žurku za pamćenje na petom po redu "Music Week" festivalu. 

Foto: Pink.rs

Ekipa našeg portala bila je prisutna da zabeleži sve kadrove, pa smo tako uslikali i mladu pevačicu Anastasiju Ražnatović, koja je na nastup svoje koleginice došla u društvu svog dečka Đorđa Kuljića i nekolicine prijatelja. 

Foto: Pink.rs

Njih dvoje se nisu odvajali jedno od drugog, sve vreme su se grlili, a posebnu pažnju su privukli svojim stajlinzima. Anastasija se odlučila za odelo u zelenoj boji, a ono što je svima privuklo pažnju jesu prorezi na leđima. S druge strane, njen dečko se odlučio za klasiku, pa je obukao belu košulju, koja je savršeno istakla njegovu građu.

Foto: Pink.rs

Anastasija se odlučila za odelo u zelenoj boji, a ono što je svima privuklo pažnju jesu prorezi na leđima. S druge strane, njen dečko se odlučio za klasiku, pa je obukao belu košulju, koja je savršeno istakla njegovu građu.

Foto: Pink.rs

Autor: N. V.

#Anastasija Ražnatović

#Đorđe Kuljić

'