AKTUELNO

Tajkunskom Savezu Dragana Đilasa i Vuka Jeremića je izgleda krivo jer njihov partner i donator Patrik Ho, kome se trenutno sudi u SAD, nije kupio Galeniku, rekao je Radoslav Marjanović zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke.

- Današnje saopštenje zamenika šefa odborničke grupe Saveza za silovanje i vešanje Nikole Jovanovića, o otpisu dugova Galenici pokazuje nam svo licemerje tajkunskog Saveza. U vreme vladavine Dragana Đilasa PKB-u je oprošten dug od preko milion evra kao i milioni evra kompanijama povezanim sa tajkunom Miroslavom Miškovićem. Tajkunskom Savezu Dragana Đilasa i Vuka Jeremića je izgleda krivo jer njihov partner i donator Patrik Ho, kome se trenutno sudi u SAD, nije kupio Galeniku - rekao je Marjanović.

Prema njegovim rečima, šta drugo očekivati od Saveza za pljačku, čiji predstavnici neretko promaše zgradu Skupštine, osim, kako kaže, pokušaja jeftine manipulacije.

Foto: beograd.sns.org.rs

- Bolje bi bilo da Dragan Đilas i Vuk Jeremić odgovore kako su napravili dug od 1,2 milijarde evra u Beogradu, kako su javna gradska preduzeća propadala, kako su napravljeni dugovi prema porodiljama i socijalno ugroženim kategorijama, zbog čega je u vreme njihove vlasti desetine hiljada ljudi ostalo bez posla dok su njihovi bankovni računi i bogatstva uvećani za višemilionske iznose - rekao je Marjanović.

Kako kaže, svima je jasno da Savez za silovanje, vešanje i pljačku nema šta da ponudi građanima sem mržnje prema Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci.

- Srpska napredna stranka će nastaviti da se bori za otvaranje novih fabrika i novih radnih mesta, izgradnju vrtića i domova zdravlja koji će unaprediti kvalitet života građana Beograda - rekao je Marjanović.

#Dragan Đilas

#SNS

#Vuk Jeremić

'