AKTUELNO

Novoformiranu vojsku na Kosovu vodiće bivši visoko pozicionirani teroristi OVK, pod čijom komandom su Srbi ubijani, mučeni i sakaćeni!

Ministar Kosovskih bezbednosnih snaga u takozvanoj vladi Kosova Rustem Beriša u petak je dobio novi resor - odbrane, dok je komandant kosovskog bezbednosnog korpusa Rahman Rama.

Obojica su u vezi sa zločinima OVK i to uglavnom nad Srbima. Beriša je jedan od osam zločinaca terorističke OVK, koje je Viši sud u Nišu, na po 15 godina zatvora, osudio zbog terorizma i ubistva srpskih vojnika na "Košarama" 1998. godine. U njegovoj biografiji stoji da je bio član OVK, kao i da je učestvovao u "Hrvatskom oslobodilačkom ratu" 1991-1992.

Foto: Beta

Rahman Rama je u terorističkoj OVK bio komandant operativne zone „Šalja“, a njegove terorističke formacije poznate su po brutalnom etničkom čišćenju srpskih sela, posebno podno planine Čičavice.

- U ovoj zoni je bilo ilegalnih zatvora, a njih je bilo i u operativnoj zoni Dukađin. U njima su mnogi ljudi zatvarani, gde su mučeni i ubijani. Inače, Rahman Rama je tajni saradnik ilegalne obaveštajne službe Hašima Tačija ’Šik‘, koju vodi Kadri Veselji, predsednik parlamenta Kosova. Rama je i otvoreni simpatizer krovne velikoalbanske paravojne organizacije ’Albanske nacionalne armije‘ (ANA), koju je formirala Republika Albanija, kako bi objedinila sve te njihove terorističke formacije od Makedonije do juga Srbije i na Kosmetu - otkrio je za Sputnik Milovan Drecun, šef skupštinskog odbora za KiM.

Foto: YouTube screenshot

Za potrebe terorističke OVK Rama je, nastavlja Drecun, švercovao oružje, ali je to radio i kao komandant RTG 5 u KBS-u. Drecun dodaje i da je u sprezi sa kriminalnim klanom Jašari, koji pod komandom drži sve poslove koji se tiču droge, prostitucije i reketiranja…

Jasno je da su Beriša i Rama kriminalci i predvodnici etničkog čišćenja srpskog naroda, a upravo njih dvojica sada će rukovoditi formacijom iza koje treba da stane NATO, odnosno SAD.

Pročitajte još: Dačić: Sednica SB UN biće otvorena za javnost

Pročitajte još: Vučić: Priština usvajanjem rezolucije zatvara vrata dijalogu! Srbija će zaštititi svoj narod na KiM

#Kosovo

#OVK

#Vojska

'