AKTUELNO

Jedinstvena Srbija je zadovoljna ostvarenim rezultatima na lokalnim izborima u Doljevcu, Kladovu, Lučanima i Kuli, rečeno je u Jedinstvenoj Srbiji.

JS je zahvalna biračima iz ovih opština koji su dali podršku listama Jedinstvene Srbije i Socijalističke partije Srbije.

- Oni su državotvornu politiku naših partija, politiku mira, stabilnosti i socijalne pravde prepoznali kao politiku napretka i boljitka za sve građane Srbije. Čestitamo našim opštinskim organizacijama na uloženom trudu da na kvalitetan način prezentuju našu politiku i na odličnim izbornim rezultatima ostvarenim na lokalnim izborima u ove četiri opštine - kažu u JS.

Ova partija konstatovala je da postignuti rezultati pokazuju kontinuitet dobrih izbornih rezultata naše koalicije.

- Pokazuju veru građana u politiku naših predsednika, Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme, i potvrđuju činjenicu da je naša koalicija SPS-JS ubedljivo druga politička snaga u Srbiji sa osvojenih gotovo 30 odsto glasova u Kladovu, preko 11 odsto u Kuli i Doljevcu i više od 10 odsto u Lučanima.

Jedinstvena Srbija je saopštila da čestitaju Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci na ubedljivoj izbornoj pobedi.

#Dragan Marković Palma

#Jedinstvena Srbija

'