AKTUELNO

Budite uz TV Pink! Gost predsednik Srbije Aleksandar Vučić!

Pratite intervju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u specijalnoj emisiji posvećenoj svim aktuelnim temama i gorućim pitanjima.

Voditelj emisije je Irina Vukotić.

Foto: Tanjug

Nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, predsednik Aleksandar Vučić najavio je uvođenje drakonskih kazni za počinioce krivičnih dela, uključujući i doživotnu kaznu zatvora. On je, najavljujući sistemske i sveobuhvatne mere protiv najtežih krivičnih dela rekao da je država odlučna da pobedi najteže oblike kriminala i korupcije. U intervjuu na TV Pink, predsednik govori o tome da li u Srbiji dolazi vreme kada se kriminal više ne isplati.

U svetlu sve češćih napada opozicije na vlast, predsednik Srbije direktno i otvoreno govori o mogućnosti vanrednih izbora i šta bi to značilo za Srbiju, kao i kakvo je njegovo mišljenje o trenutnom stanju u opoziciji i da li postoji politički program koji mogu da ponude građanima Srbije.

Foto: Tanjug

Jedan od najznačajnih događaja koji predstoji jeste poseta predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji 17. januara. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će u razgovoru sa Irinom Vukotić govoriti o tome šta jedan od najmoćnijih svetskih lidera donosi u Beograd, šta za Srbiju predstavlja njegova poseta i koliko je značajan orden Aleksandra Nevskog koji će Vladimir Putin u Beogradu dodeliti Aleksandru Vučiću. Podsetimo, ovo priznanje se posle gotovo 100 godina dodelju jednom Srbinu - orden Svetog Aleksandra Nevskog dobili su svojevremeno kralj Milan Obrenović, Aleksandar Karađorđević kao regent, a poslednji put je dodeljen je političaru i dugogodišnjem predsedniku vlade Kraljevine Srbije i Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca.

Foto: Tanjug AP

U intervjuu će nezaobilazna tema biti i status Kosova i Metohije, a predsednik će dati odgovor na pitanje zbog čega Srbi biraju neizvesnu budućnost zamrznutog konflikta umesto razgraničenja.

Intervju Irine Vukotić sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem očekuje vas večeras ekskluzivno na TV Pink.

Foto: RTV Pink

Autor: M. Đ.

#Aleksandar Vučić

#Televizija Pink

'