AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić poručio je da poseta predsednika Putina Srbiji predstavlja još jedan trijumf međunarodne politike predsednika Vučića koji je uspeo da za našu malu zemlju obezbedi važnu ulogu i veliko poštovanje u međunarodnoj zajednici.

- Krenuo sam zajedno sa svojim prijateljima i saradnicima u šetnju od Palate Albanije do Hrama Sv. Save kako bismo pozdravili predsednike Republike Srbije i Ruske federacije Aleksandra Vučića i Vladimira Putina. Sa nama su desetine hiljada građanki i građana Beograda i Srbije koji su došli da pokažu koliko je važno da Srbija ostane slobodna i nezavisna zemlja koja sama odlučuje o svojoj sudbini - rekao je Vesić

Foto: Pink.rs

Prema njegovim rečima, poseta predsednika Putina Srbiji predstavlja još jedan trijumf međunarodne politike predsednika Vučića koji je uspeo da za našu malu zemlju obezbedi važnu ulogu i veliko poštovanje u međunarodnoj zajednici.

Foto: Pink.rs

Kako je rekao, zato danas Srbija treba da bude ponosna jer u našu zemlju od kako je vodi Vučić ponovo dolaze najvažniji svetski državnici od predsednika Rusije, Kine ili Francuske

Foto: Pink.rs

- Posebno je važno što svaki međunarodni kontakt predsednik Vučić koristi da potpiše što više privrednih sporazuma koji obezbeđuju investicije u našu zemlju. A to znači više radnih mesta i brži ekonomski razvoj naše zemlje. Zato je danas na ulicama našeg grada tako mnogo građanki i građana Beograda i Srbije jer ljudi žele da pozdrave novi ekonomski i politički uzlet Srbije koju svi u svetu poštuju pa i oni koji nas ne podržavaju. Poseta predsednika Putina je dokaz da je tako - dodao je Vesić.

#Goran Vesić

'