AKTUELNO

Da opozicija iz dana u dan puca po šavovima, kao i njihove "masovne šetnje", govori i najnovije saopštenje pokreta Dosta je bilo pred sutrašnje proteste, na kojima je najavljen i govor narodne poslanice Marinike Tepić.

DJB saopštava da "neće slušati političke govornike na protestu, kao i da će, građanski protesti u Beogradu u subotu, 2. marta 2019. godine, po drugi put biti izloženi pokušajima političkog preuzimanja".

Prenosimo deo saopštenja DJB:

- Najavom da će na protestu u subotu za mikrofon stati narodna poslanica Marinika Tepić, nakon što je godinama bila kod Nenada Čanka u Ligi, aktivno učestvovala u bivšoj vlasti čija neodgovornost je dovela do ove vlasti, bila i sekretarka za omladinu i sport u vladi Bojana Pajtića, zatim za manje od tri godine u skupštini svoj mandat prošetala od LSV-a preko PSG-a i Nove stranke, pa sve do potpredsedničkog mesta u partiji Dragana Đilasa, predstavlja svojevrsno ruganje građanima koji već tri meseca protestuju protiv urušavanja demokratije u Srbiji i zahtevaju fer izborne uslove... ...Cilj protesta nije jedan politički program jedne političke opcije i pranje biografija političara bivše vlasti koji su za svojih 12 godina pokazali šta i kako umeju.

#Dragan Đilas

'