AKTUELNO

Opozicija u očaju na sve načine pokušava da pozove i dovede što više ljudi na proteste, ne birajući sredstva, pa tim povodom pokušavaju da prevare i zavaraju narod.

Na društvenim mrežama, preko lažnog Instagram profila FK Vojvodine, pojavio se poziv na na protest u Novom Sadu.

- U petak u 18h idemo na proteste. Svi vi kojima je Voša u srcu, a s mukom gledate upropaštavanje kluba od strane uprave, sačinjene od kadrova Vučevića i Bajatovića, da bi ispao u I ligu,a oni izmestili stadion - navodi se u pozivu na lažnom nalogu.

Foto: Printscreen Twitter

Ubrzo se na zvaničnom Instagram profilu oglasio klub iz Novog Sa, tako da je postalo jasno da je zapravo reč o prevari.

FK Vojvodina javno je odbacila pozive koje je u njeno ime na društvenoj mreži twitter danas uputila nepoznata osoba sa lažnog naloga.

- Grad Novi Sad i kompanije Srbijagas su snažno stale iza kluba nap utu njegovog ozdravljenja, koji se pre svega ogleda u popravljanju ekonomsko-finansijske situacije. Na žalost, sportski rezultati ni izbliza ne prate mere finansijske stabilizacije kluba. Upravni odbor preduzima niz mera kako bi i sportski rezultati bili u skladu sa očekivanjima svih kojima je Vojvodina u srcu. U toku je izrada glavnog projekta stadiona Karađorđe, koji i definitivno ostaje na mestu gde je i sada, a sve ostalo su zlonamerne insinuacije onih kojima ne odgovara stabilna FK Vojvodina - naveo je  Upravni odbor FK Vojvodina.

Foto: Printscreen Twitter

#Dragan Đilas

#Vojvodina

'