AKTUELNO

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković, sa omladinom i aktivistima Srpske napredne stranke, učestvovao je danas u akciji uređenja dečjeg parka u Rakovici.

Mirković je istakao da Srpska napredna stranka današnjom akcijom pokazuje svoju društvenu odgovornost i konkretnim primerom dokazuje da je sačinjena od ljudi kojima je istinski stalo da od svog kraja, opštine, grada i zemlje učine još lepše i još bolje mesto za život, saopštila je SNS Beograd.

- U vremenu kada Đilas, Jeremić, Obradović i njihovi sledbenici iza sebe ostavljaju staklo, srču, razbijena vrata RTS-a, njihovim nalepnicama izlepljene javne ustanove, privatna vozila i dok istovremeno napadaju radnike Gradske čistoće koji samo rade svoj posao, mi ovakvim akcijama želimo da pokažemo kako se zaista voli svoj grad, i to je naš odgovor na sve one koji vandalskim i nasilničkim ponašanjem pokušavaju da izazovu haos i krvoproliće na ulicama Beograda - rekao je Mirković.

- Nedopustivo je da tajkun Dragan Đilas, koji je Pionirski grad oteo od dece da bi napravio kuću Velikog brata, rijaliti program uveo u Srbiju, a svoje bogatstvo dodatno uvećao za još koji milion evra, danas priča o brizi prema najmlađima - rekao je Mirković.

On je kazaoa da će Srpska napredna stranka nastaviti sa ovakvim akcijama, jer, kako kaže, za predsednika Aleksandra Vučića nema veće satisfakcije od brige za Srbiju, Beograd i svakog građanina.

#Rakovica

#SNS

'